Amirra Najihah







+
+

its too late :)
Sunday, November 4, 2012 | 6:14 PM | 0 comment


assalamualaikum .lama gua tak update blog .taktahu kenapa 'malas' tu wujud .haha .okay ,post kali ni nak cerita pasal kawan I .nama dia Nadia ,act bukan nama sebenar .haha .tapi ini kisah benar .I kenal dia dah lama .3 tahun kot .kot lah .haha .rapat jugak dengan dia .tapi ta pernah jumpa .duduk Sungai Buloh je pun .haha .kenal dekat mana eh ? haha .lupa dah .tapi dia selalu kongsi cerita lah .I pendengar yang setia .haha :p

okay ,semalam dia whatsapp and dia cerita pasal dia sekarang ni .ehh ,dah lama tak contact sebenarnya .haha .I mengaku ,I memang sombong .tapi kalau lu dah kenal gua ,gua baik hati .haha .okay okay .back to the title .I nak cerita pasal Nadia .semalam dia cerita pasal boyfriend baru dia .Azam .dah kenal 3 bulan lepas kot .rumah dekat je ,selalu hangout .Azam ni baik la kan ,ada rupa ,bak kata orang ,boleh la .haha .tapi dia tak bahagia .lol

tapi ,sebelum Azam ,Nadia dah ada boyfriend ,Iwan .and dah lama dengan Iwan tu setahun lebih dah .and Iwan tu lebih baik dari Azam .sebab ? Iwan lagi faham Nadia .tapi Nadia pandang Azam sebab Azam ada rupa .Iwan ? kurang ,sebab Iwan badan besar *kesian orang gemuk :( haha .tapi Nadia mengaku Azam tak macam Iwan ,takkan pernah dan takkan dapat jadi macam Iwan .

sekarang dia menyesal tinggalkan Iwan sebab Azam .dia menyesal sebab Azam yang ada rupa tu ,sebenarnya dah ada awek lain .dalam diam couple lain .hmm ,pity you Nadia .and sekarang keputusan dia nak balik dekat Iwan tu .penat dia pujuk ,Iwan tetap ego .sape tak kecik hati kan ? tinggalkan Iwan sebab dia gemuk je .haihh .now nak menyesal .

sorry Nadia ,i can't help you ,tapi tolong lah fikir sekejap .kalau you kat tempat Iwan pun ,maybe you akan buat benda yang sama .keciknya hati dia you buat macam tu ,you tak fikir .sekarang dah menyesal tak guna .tinggalkan orang yang kita sayang yang tak seberapa paras rupa nya untuk seseorang yang mempunyai paras rupa tapi hati tak setia .

haha .malas nak cakpa banyak .saje nak suruh korang amek iktibar .sebenarnya cinta yang takpandang paras rupa lah yang lebih berharga ,terima dia seadanya ,cinta itu lebih jauh bernilai ,kerana sukar untuk dapat tu semua .sebab mencintai dari hati yang buat kita lebih bahagia .cinta tak pandang paras rupa ,darjat etc .please la ,hargai sebelum semuanya terlambat ,sesal nanti dah tak berguna .bye :)


♥ Older | Newer ❥