Amirra Najihah







+
+

Abe Condo
Monday, December 3, 2012 | 3:48 PM | 0 comment


assalamualaikum .selamat tengahari .sekarang jam 12.16PM .haha .amboii .okayy ,semangatnya nak update blog .dan entry ini panjang ! panjang okayy .haha .tahu tak kenapa ? sebab abe gua tu lah .haha .semalam ,gua tak tahu apahal gua pakai dp dia kat Bernama TV yang tengah main guitar tu .mabuk kot .seriously ,tak tahu kenapa -_- tapi kan .jujur dari hati ,ececehhh .photo tu memang smart .sejak dia kasi dulu ,gua simpan semua photo photo dia .termasuklah photo dia dengan awek dia tu .haha .awek dia lawa woo .jealous .haha :p

okay then dia tegur gua ,kat bbm semalam

him : apahal lu pakai dp gua ? hahah
me : dp lu ? ada muka lu ke ? *sebab tak nampak muka act
him : muka gua lah tu .haha .
me : blablabla .haha
him : kat mana ?
me : Shah Alam la .mana lagi .lu ?
him : otw nak pergi mid .hahha
me : mygod ! ibu pun ada dekat mid .huwaaa .nak pergi mid jugaaaa .
him : datang lah .haha
me : okay ,nak siap jap *tett*

gua taktahu apahal gua boleh buat keputusan onthespot .jauh bhaii Shah Alam nak patah balik sana .haha .takpe lah .lagipun gua bosan kat sini .nasib baik dah mandi semalam ,and rambut pun dah kering ,gua sanggul rambut ,iron jeans ,terus gerak .haha .and bagitahu akak yang gua nak gerak Mid .and dia taktahu gua nak jumpa scandle gua tu .guess what ! ibu and mak terkejut time gua datang kat Pizza semalam .huu .rindunya dekat semua .hikhik :* ibu mak semua nak balik dah ,gua pun gerak naik atas .sebab dia ada kat bowling .

dupdapdupdap *bbm bunyi .gua kat bowling ,datang lah .lane 32 .haha .then gua stay dekat lane 33 .cari lah dia ,takjumpa .lama lah jugak kan .takut pun ada .haha .then dia keluar dari tandas ,gua dah nampak dia .then gua pandang je .haha .rasa nak ketawa je .haha .idk macam mana dia boleh perasan gua .then dia datang dekat gua .gua salam ah dia .haha .malu gila .member dia ada lagi 4 orang .iskk -_- then duduk dekat dia .haha .aishh ! miss that moment .time gua main kuku kat dia .sampai kena tumbuk dengan dia .haha :p

dekat bowling :


him : baju biru tu lawa lah .boleh buat awek .haha .
me : kena ada awek ramai ramai eh ?
him : awek ada satu je .scandle boleh lah .
me : ouhh .scandle kena banyak banyak lah ?
him : eh ,tak lahh .scandal bie sorang je .yang pakai baju huruf huruf ni .yang paling comel ni :p
me : haha .elehh .dandan ja .haha :p
him : baby dah ada boyfriend eh ?
me : mana ada .taknak lah boyfriend boyfriend ni .
him : Fawwaz tu sapa ?
me : ouhh .member time asrama dulu :D
him : ingat scandle baby .haha
me : scandle baby ada sorang je taw
him : sapa ehh ?
me : yang handsome tu .yang mata sepet ,yang ada lesung pipit tu .haha :p
him : sapa eh nama yang handsome tu ? haha .
me : *tumbuk kang* haha 


bie ,rindu .tolong laaa .haha .dia ingat gua main main je taw .ada ke istilah main main dalam hidup gua ? hahah :p kereknya kan ? then lepas dia dah habis main bowling ,makan lah dekat Carls Jr .dia suap gua ayam and suap gua tomato and last sekali suap gua nasi yang rasa macam asdfghjkl .then dia gelak gelak .cehh .jahat betul -_- then gua sambung makan burger .gelak gelak bagai .tergigit lidah sendiri .damn ! sakit la gilaa :'( pastu bukak bedak ,tengok cermin .berdarah okayy .air mata pun jatuh lah sikit .haha .then dia lapkan lidah gua yang berdarah tu .how sweet you bie .haha .then dia curi curi tangkap gambar gua *,*

and gua pun buat benda yang sama .tapi dia snap tak kantoi .gua nak snap photo dia ,kantoi memanjang -_- okay lah .gua rasa pipi sakit dah ni .senyum sambil menaip .and kat bawah ni photo gua yang dia snap kan .and photo dia yang gua snap kan .

gua comel :D

lu handsome :D
btw ,thanks for yesterday .miss that moment .even kita sekejap je dating semalam .ececehh ,dating lah sangat kan .happy gila .enjoy sangat .haha .full of laughs .me miss your jokes ,your smiles ,everything .lagi lagi time tunggu ibu kat ktm semalam ,tangan lu di pinggang gua je .haha .sorry lah sebab pandang macam tu semalam .sebab kita bukan senang nak jumpa even rumah dekat gila ! haha .bie ,sorry for loving you ,even you're her boyfriend .and sorry for missing you .love to be with you <3 nbsp="nbsp">


♥ Older | Newer ❥