Amirra Najihah







+
+

hypocrite ?
Sunday, December 9, 2012 | 6:44 PM | 0 comment


assalamualaikum .hello .selamat petang rakan rakan yang dikasihi sekalian .haha .amboii ,macam nak bagi syarahan pulak -__- okayy  .hello .i nak jujur ni kawan kawan .i'm a hypocrite ? yeahh .so what ? awak ada masalah ke ? sukahati saya lah kan ? ini hidup saya ,sebab saya mampu begini sahaja .so .what should i do ? okayy .boleh tolong jangan sibuk tak ? please laa .sick of pretend that i'm okay ,sick of everything .i'm not a toy .

but this is my choice .i'm okay to be this way .whatever kayy .me strong enough if me with my friends .shared everything .and time i takda mood gila haritu .memang 2 hari tak makan .kott la ,minum je .sampai perut masuk angin .sakit gila kan .kadang kadang nak bernafas pun susah .Daniel ,Razzi and Aiman paksa minum air halia .i was like .huh ? i tak pernah minum guys .paksa paksa .dari halia suam jadi halia ais ? 2 kali sedut .habis .and angin non stop !

tapi bila naik atas ,sebelum nak tidur .everything on my mind .takpernah kot macam ni .tapi tah lah .hee .biar lah .malas nak kongsi masalah .even if i can't face it .i've tried my best .i boleh tanggung ni semua .takda yang takboleh settle .cuma tunggu masa .act ,nak tunggu tu yang parah .haha .sakit taw ? dah penat dah macam ni .but why must me ? takpe lah ,Allah takkan kasi ujian ni kalau tak boleh nak lalui .semuanya Dia dah rancang  .

okay .next ! semalam hantar akak balik Terengganu .then singgah Kuantan .selalu macam tu taw .mesti singgah Teluk Cempedak tu .ingat nak jumpa Myrul .tapi dia dah fly ke Indonesia .aishh .baru nak jumpa dia .guess what ,ada orang tu kata kalau pergi KP ,jumpa dia ,pakai baju putih and scandal dia baju hitam .tegur tegur lah ? i was like .tegur kau ? and one more thing .perlu ke kau mention scandal bagai ? haha .tak terliur langsung .kau fikir aku lemah ? kau fikir aku jealous ? haha .aku punya scandal lagi hebat dari kau .kayy ?

tapi terasa lah juga dengan conversation tu .and ? deleted ! me okay ,ini bukan kali pertama .tapi satu je ,seriously menyesal kenal kau .tahu ? cukuplah aku kenal abang kau ,yang selalu faham aku .haha .whatever .tired of being your toys .blablabla .then semalam lepak dekat depan orang yang tengah buat show .dan i boleh baring dekat situ ? then pandang langit ,tengok bintang .tengok awan .indahnya ,ya Allah .and air mata jatuh sikit .sebab fikir something :'(  haha .okayy .masalahnya dia nyanyi lagu sedih .sampai hati kan .tapi nasib baik posisi semalam taknampak bulan .coz i hate it !

pheww .okay lah ,malas nak cerita panjang .i lagi suka hidup macam ni .sakit sendiri tanggung .memang i tak suka kongsi ,pendam lebih baik .sampai dah tahan ,air mata yang ubah segalanya .btw ,default picture kat facebook photo semalam .and twitcon twitter tu pun photo kat pantai semalam .okay lah .assalamualaikum :)


♥ Older | Newer ❥