Amirra Najihah







+
+

miracle of 12/12/12
Friday, December 14, 2012 | 8:10 PM | 0 comment


assalamualaikum .hello guys .actually ,entry ni untuk 12/12/12 haritu .sebab kan busy .haha .busy lah sangat .so tak sempat nak update blog .okayy .bukan nak cakap apa lah kan .and seriously ,i didnt expect anything k anything .then nak dekat pukul 12 laa .tapi 11 lebih .20 minutes before 12 am ,whatsapp bunyi .dah lah tengah lepak .haha .ingat abg study kat poli tu .then tengok .takda nama pun .tak ingat ,no sapa .then baca balik .oh ,him -.-

dia mintak maaf pasal time kat Kuantan haritu .ouhh .okay .dia macam ikhlas gila .sebab banyak kali mintak maaf .non stop .err .ikhlas ke secara paksa ? or ? whatever lah .time tu sumpah taktahan dah .why you must come back when im finally moved on ? but i didnt hope anything .sick of the fake hopes .pleasee k pleasee .and sebab conversation tu jugak i nangis bila naik atas .idk what to do .then fikir fikir .i can't sleep .dah lah pukul 8 nak pergi MIA .guess what ?

Danial bbm .tanya dah bangun belum .pukul 4 taw -.- i was like .huh ? baru nak lelap dia tanya dah bangun belum .then dia suruh turun ,dia ada problem .dia nak nangis .haha -- then turun ,teman dia .dengar apa benda dia nak cakap .ouhh ,masalah dengan Hanie .aihh .kesian dia .then lepak mamak .sampai subuh ,balik kolej balik .perghh .i'm so sleepy .takpe lahh ,apa salahnya kann .dia tengah susah kann ,

then 6.30 gerak balik kolej ,naik mandi apa semua .ma eyesssss .macam ada setan bergayut je .haha .then siap siap .iron baju ,pukul 8 turun .lecturer dah tunggu .nak gerak MIA .then gua tido dekat dalam bas .haha .blablabla .then lepas habis class ,dia text lagi ,blablabla .me like .err -_- dah lah tengah dengar lagu .then otp with him .dia kata suara i lain gila .act tengah nangis .and i told him ,aku selsema laaaaa .tak sakit apa pun .

then idk why .dia bukak lagu apa tah .gasak lah nangis .tersedu sedu .haha .i know he was panic .kahkahkah ! and he said : eh ,aku ada salah cakap ke ? aku buat kau nangis eh ? ya ,you made me cried ! lama tka dengar suara dia .sebab tu lah i nangis .haha -.- then lepas dia balik kerja dia call .sampai lah credit dia habis ,dia text .paksa tidur ,malas gua nak layan ,gua terus tak reply .seriously ,i miss you .but i won't tell you that i missed you so much .sobbs .okayy .choww


♥ Older | Newer ❥