Amirra Najihah







+
+

Welcome 2013 :)
Wednesday, January 2, 2013 | 11:41 AM | 0 comment


assalamualaikum .seriously ,dah lama gila tak update blog kan ? dari tahun lepas lagi  .haha :P cehh .tahun lepas lah sangat .tapi memang tahun lepas -.- haha .okay ,happy new year guyssss ! sorry lambat update .takpe lah ,today is the 2nd day of 2013 .tak lambat lagi rasanya nak wish kan ? okayy ,setiap tahun baru ,mesti ada azam baru kan ? act ,ada satu lagi azam last year tak tertunai .haha .apakah ? sorry ,private .lol

haha .okayy ,cerita pasal azam ,tolak tepi ehh ? kita cerita pasal celebrate new year .i was celebrate at KLCC .you guys ? haha .seriously ,kl stuck .dah macam apa dah tengok kl  malam tu .klcc ,pavilion ,bukit bintang was like sardin .haha .ramai gila ! and i pergi KL with my friends .sepatutnya 5 orang ,Iqa ,Ezzaty ,Daniel ,Aiman and me .and last minute Iqa tak jadi .blablabla .and Ezzaty also ak jadi .hurr -.- then me ad the boys only .

pelik tak ? tak pelik pun act .sebab i memang rapat dengan budak laki pun .senang nak bergaul act ,kalau dengan perempuan ,kadang kadang susah .bila itu ini merajuk la .lol .macam Ezzaty ,pernah gaduh sekejap ,sebab touching with me ,haha .alahaii .now dah okay .we are friend .okayy ,over night dekat kl woo with him and him .perghh ,penat jangan cerita lah kan .seriously ,tawaf satu kl .i dah macam apa dah dekat situ .haih -_-

then 2AM .lepak dekat roof top ,shisha blablabla .dah lah tak sedap .iskk .then 3 lebih gerak ,taktahu dah lalu jalan mana .dah macam sesat ,then lalu jalan apa tah .kiri kanan pub .oh please .ramai orang mabuk dekat situ .takutnya .haihh .tahu lah kalau orang tengah high ,macam macam boleh jadi .even benda kecik pun boleh jadi besar taw .then gerak kedai mamak ,makan maggi goreng .blablabla .haha .best ,even penat nak mampus .haha .then tido dekat mata .haha :P

then nak balik ni .ingat nak balik awal .sebab dah janji adik nak pergi Mid .tak jadi pun .haha .dari bukit bintang ,gerak pergi Times Square .nak cari barang .then main arcade bagai .and ingat nak main pool .ramai sangat orang .then 1 lebih kott .dekat pukul 2 .baru gerak balik .and ramai gila orang ! new year kan .penat gila aihh .sampai je rumah ,masak maggi minum abc ,and im flat .haha .penat gila -.-

okay ,best jugak .dapat pengalaman with the boys at kl .haha .pengalaman new year yang seriously tak boleh .dan takkan lupa .korang pun macam tu kan ? haha .and i suka gila kawan with you guys .jangan tanya kenapa lah kan .haha .sebelum terlupa ,nak bagitahu ni ,they call me tomboy .so sad okay .apa yang tomboy nya .i dah lahir memang macam ni .cakap memang tak lemah lembut .di lahirkann ganas begini .ganas ke ? haha .and bagus lah i jadi diri sendiri :)

okay ,masuk tahun 2013 ,i've been single for 2 years 2 months 1 week and 6 days .bertapa lama nya kan ? haha .last relationship with Tuah .and dia pun dah kahwin last year .i'm happy for you Tuah .happy dapat kawan dengan awak .and rasa nya takpayah ingat dah .haha .laki orang kott .but k but ,i've someone special .amboii :P hee .i love him so much ,we've been scandal for 4 months and 2 days .hee .itu pun kira relationship ke eh ? haha .kalau kira .maknanya i've been single 1 years 10 months 1 week and 4 days before i met him <3 font="font">

amboii ,rajinnya kira kann ? haha .padahal guna daisypath je .ingat i rajin nak kira ? haha .okay lah .nothing to say .i just love you ,Y .and i miss you la .hee .thanks for came into my life ,you made my days full fly with colours :')


♥ Older | Newer ❥