Amirra Najihah







+
+

suprised !
Friday, February 22, 2013 | 7:44 PM | 1 comment


assalamualaikum .lama gila tak update blog .haha .okay first of all ,nak bagi tahu yang final sudah habis bro .haha .tawakal jela lepas ni .kalau pointer turun ,mara kena tahan weyh .miskin lah nanti .haha :P okay ,malas nak cerita lah .sekarang kan tengah cuti sem .hee ,spoil mood lah cerita pasal exam .haha :P

okay ,mari gossip eh sayang ? dah lama i single kan ?  haha .okay ,bukan nak cerita ada boyfriend pun .tapi last 2 days ,kat college .malam ,macam biasa lah .nak lepak makan .then janji semua pukul 8.30 turun lah .i was like huh ? mana semua orang .janji melayu weyh .haha -,- then Ruby turun ,Fiza turun ,tunggu Daniel ,cehh .lembab -,-

tiba tiba ada dua orang mamat datang kat college .haha .dah lah menyampuk orang cakap .then dia panggil .haha .malunya weyhh :P

him : you nak pergi mana ?
me : nak pergi Lebai jap .
him : okay ,nanti jumpa kat sana eh ?
ma : haha .okay then :P
him : nak nombor boleh ? eh ,nama apa eh ?
me : lalala :p just call me Myra .haha :p okaylah ,bye

hahaha .seriously ,kelakar gila .then texting with him .all of my member is always bahan me -,- huu .then lepak Lazeezah .haha .dia pulak dah balik .alahaii .takdapat jumpa .then dia call ,cakap cakap .then dia busy ,nak keluar dengan member dia tu .haha .

1.30AM at Mahsuri ,study study for last paper .then dekat pukul 3 pagi ,kawan dia tadi tu dengan awek dia bungkus makanan .and i was like huh ? kak Farah with her boy ? dia ada ke ? haha .pandang boy dia .lepastu dia suruh pergi kat motor .ingat dia ada kat situ .haha .malu .atlast kak Farah datang then bagi chocolate kisses ,dalam kotak .banyak pulak tu .pergh .rasa macam ohmyyyy .nak beli selalu taklarat weyh ,boleh tahan mahal dia .haha .tak kenal lagi kott .then dia boleh buat macam tu ? hows sweet you boy :P

act ,seriously i suka gila chocolate tu .then bukak lah ,makan dengan Ruby ,Fiza ,Amal ,Iwan ,abg Nabil ,Adi and Irfan .haha .semua dok bahan .i dah malu gila .taktahu nak cakap apa dah .takpernah kot macam tu .and he's not my boy ,but he do like i am her girl .haha .semua jealous taw .haha :P okay ,i suka sangat ,eventhough we don't know each other ,you mad my day :)

then 2nd day ,dia text ajak makan .haha .aduh ,malu .suruh naik motor lagi .oh please .i takut naik motor .sebab tak biasa .bukan demand -.- haha .tapi best dapat dinner dengan dia .macam macam cerita .and kenyang gila sebab dia yang belanja .haha .teruk betul i ni .haha .takpe lah ,malas nak cakap apa .dear M ,take your time and give me some space .kita baru je kenal kan ? hee ,btw ,happy dapat kenal dengan you .and i was suprised about you .sebab takpernah yang ada buat macam you buat dekat i :')


♥ Older | Newer ❥