Amirra Najihah







+
+

kelakar ?
Tuesday, March 5, 2013 | 8:39 PM | 0 comment


assalamualaikum ,selamat malam .hello ,kunichiwaa .haha .macam tu ke eja ? tak kisah lah .okay ,hari ni penat sangat ,taktahu pasaipa -.- haihh .mengantuk je .nak kata takcukup tidur ? cuti sem ni lah banyak tidur .haha :P

okay ,tadi pergi college .takut nak drive sorang .Shah Alam kan jauh .haha .jauh ke ? malas nak susahkan ayah .selalu ayah je hantar kan .bila tak nak berdikari .haha .masalahnya ,kalau dekat dekat ,boleh je .takda masalah .ni Shah Alam .sebelum ni pernah je drive .tapi dengan ibu .tapi ni sorang sorang .takut .haha

so tadi pergi lah college ,amek voucher buku tu .dah lah RM250 .80% for books and 20% for stationeries ? perghh .memang tak lah -.- grr .then bawak mak jumpa mentor :D 

mentor : mak awak ke ?
mak : tak nenek dia .
mentor : dia nakal tak kat rumah ?
me : *gelak dalam hati* haha :P
mak : *diam* dia kelakar sangat .haha 
mentor : yeke ni ?
me : saya taknakal lah puan .haha :P

actually ,taktahu kenapa nak cerita pasal ni .haha .sebab bosan je sebenarnya ,okay lah .bye:*


♥ Older | Newer ❥