Amirra Najihah







+
+

my wish came true
Saturday, March 2, 2013 | 6:09 PM | 0 comment



assalamualaikum .hello pakwe dan makwe .and especially Senn ,haha .i know that you will read what i will write .haha .jokingg :) okayy .benda ni dah dua tiga hari i nak tulis ,tapi macam rasa tak penting pun .and rasa taknak update pun ,but Senn suruh update ,cuz he love gossips .haha .is it gossips ? haha .i don't know la .maybe .haha -.-

based on the title ,guess what ,my wish came true ? what ? my wish ? err .ever i wish ? dulu laa .not now ,totally aren't ! huu .okay ,itu hanya gambar hiasan je .haha :P okay .nak cerita pasal TUAH :D tekan lah Tuah tu kalau nak tahu sapa .haha :D

okay ,ada macam macam conversation between me and him ,but i'll show you certain only .hee :D
click for enlarge !
kelakar pun ada dia tiba tiba je .haha .seriously ,i tak kisah tu semua ,just please .jangan ganggu lagi .memang aku tak lupa kau pun ,tapi sekurang kurangnya aku dah takfikir kan kau .stay away from me ,taksuka ganggu suami orang lah .haha .dan jangan harap aku akan jumpa kau ,kau merayu macam mana pun .1/1/2011 itu last kita keluar berdua ,and last kita jumpa maybe bulan mac 2011 ,time i hangout with Fawwaz ,i saw you with Wan at TS .i don't want you back ,takkan aku rindu dekat kau lagi .okaybye :')



♥ Older | Newer ❥