Amirra Najihah







+
+

oh my crush ! :*
Friday, March 22, 2013 | 7:06 PM | 0 comment


assalamualaikum .maybe post panjang *excited sangat* haha .alalaaa .omeyynye awakk :* haha ,okay .malu sebenarnya nak update blog ni .tapi apa boleh buat kannnn .haha .okay ,dia yang diatas yang handsome sangat yang sweet gila ni adalah crush i .haha .i minat dia masa sem 2 lagi .sebab makan burger depan i .comel gila weyhh ! sampai i ada snap photo dia .haha .dia tak sedar taw .haha :P okayy .nama takyah tahu lah eh .haha :P

okayy ,lately ni selalu lepak mahsuri ,sebab nak tengok dia kerja je ,haha .balik bilik sampai 2 3 pagi .sebab nak usha dia puas puas .sumpah puas gila .haha :p tapi hari hari rindu .haha -.- okay ,masa i minat gila kat dia ,i tahu dia ada awek ,biarkan aje .yelaa ,takkan nak rampas pula .haha .hello .not my type .i bukan perampas taw .haha .then bila tahu dia putus haritu ,bapak syok gila dengar *jahatnya* iskk .

haha .then sejak dia dah putus ,member member selalu usik me and him *segan gila* haha .sapa tak segan . -weyh ,Myra minat kat ang .perghh .taktahu nak sorok kat mana muka ni -.- 18/03 haritu birthday dia ,masa i buat asssignment kat mahsuri ,abg Nabil bagitahu birthday dia  .time tu dah 12 lebih .keluarkan kertas then tulis lah happy birthday ,sweet 19 ,may Allah bless you .haha .malu taw nak bagi .then suruh abg Nabil bagi je .haha .dia datang and said thank you .dia punya senyum ,pergh .haha .

kebetulan pula malam tu i belajar buat bunga rose pakai tisu .i gave to him .malu weyh .haha .time tu taklarat sangat .sebab sakit perut ,satu hari takmakan .balik bilik just nak amek ubat je .haha .then datang balik mahsuri .sebab nak tengok dia je .haha .agaknya dia melting ke tak eh ? haha *perasan gila* ,then ada class 2-4 petang .tiba tiba angah ,awek abg Nabil text ,dia cakap crush i rindu i ,sakit perut dah okay ke belum .lambatnya habis class kan .alahaii .nak jumpa agaknya .tapi bila i gerak Laazeezah ,dia dah balik :'(

sedih boleh takk :'( 19/3 petang tu onthephone jap .dia cakap nak jumpa malam tu .haha .datang lah jumpa ,dia belanja makan ,shisha bagai .then dia kena balik awal .sebab nak packing barang .nak balik perlis .weyhh ,taktahu ke Myra rindu awak duduk kat sebelah tu .rasa nak pengsan tahu tak .dengan suara awak tu .alahaii .haha .lepastu start dah drama .sobbs :'(

him : awak ,nak balik dah ni .boleh tak ?
me : alaa .awalnya 
him : nak kemas barang .nak balik Perlis dah .
me : alaa .bila balik Shah Alam balik ?
him : taktahu lagi lah ,
me : dah tak balik ke ? alaaaa :'(
him : balik lahh .takpe lah ,nanti rindu boleh text kan ? haha
me : *air mata tumpah* haha .segan weyh -.- taktahu kenapa sedih gila :'(
him : bak kunci motor ,nak balik ni .*hulur tangan*
me : salam ,cium tangan .sobbs sobbs .rindu :'( 
him : jaga diri baik baik taw ,jangan lupa makan ,taksihat makan ubat .rindu ,tengok gambar tu okay ?

haha .aduhhh .dah macam boyfriend pula kan .20/03 pergi Hero ,balik singgah mahsuri nak lepak .then dia ada kat situ .dah lah baju sama warna putih .haha .awak ,rindunya masa awak ada kat sebelah .rasa nak peluk je .haha .then awak panggil sebelum nak balik tu ,sorry taknak salam .takut nanges lagi .malu tahu tak .haha .apa apa pun ,Myra tunggu awak .taw ,balik cepat cepat .rindu ni walau awak bukan Myra punya .tapi Myra ikhlas kenal dengan awak ,hee .bye :*


♥ Older | Newer ❥