Amirra Najihah







+
+

cimot bersalin atau keguguran ?
Monday, May 20, 2013 | 11:25 AM | 0 comment


assalamualaikum  ,okayy ,ini kucing yang ada dekat rumah ni .nama dia Cimot .dia bersalin 18 may haritu ,kesian dia .iskk ,1st time tengok kucing bersalin .selama ni takpernah .dah lah hari sabtu .klnik kerajaan takbukak pulak .ibu sampai pergi dekat Cheras kott .still tutup .sebab private mahal kott .sampai lapan ratus .lahaii -.-

then bawak balik rumah balik ,dia beranak dekat rumah je .tapi ibu dengan mak cakap dia keguguran ,sebab baby dia kecik sangat ,isk .rasa geli je tengok ,dengan darah banyak .dah lah dia makan uri dia .aduhh .kesian dia .dah lah anak dia mati .asyik meow meow je cari anak dia .kesian Cimot .

dapat rasa yang dia cari anak dia .sebab dia beranak dekat bilik atuk ,atas katil .dia pandang je bilik atuk ,mesti meow meow .confirm dia cari anak dia kann .semoga Cimot tabah ye sayang .haha .walaupun dulu agak takut sikit dengan kucing ,sekarang dah suka .tapi still takut nak angkat apa semua .hee .bye :D


♥ Older | Newer ❥