Amirra Najihah







+
+

dilemma :/
Tuesday, May 21, 2013 | 11:03 PM | 0 comment


assalamualaikum .hello peeps ^^ tolongg ,sumpah dalam dilema gila ni .wuu .macam mana ehh ,i nak beli phone baru .disebabkan dah rasa pakai blackberry ,samsung ,sony semua ,i dengan berbesar hatinya nak beli iPhone 4s .actually bukan berlagak .sebab duit mara tu still ada lagi .sebab memang takguna sangat pun .beli lptop je pun haritu ,lepastu shopping sikit ,makan .tu je .

so pengaruh kuat sangat ni ,birthday boyy suruh beli ,akak lagi suruh beli ,adik yang last no komen .haha .so adik dengan akak dah kasi greenlight .dah cakap dekat ibu ,ibu macam taksetuju je .ayah pun sama .act ,i'm using my money .please ? huu .tapi ibu selalu cakap ,elok ke elok ke elok ke .nampak sangat dah tu :/ hmm .maybe ibu taknak i susah kott nanti :')

sebab ayah dah takbagi duit kan sejak dapat mara ni .huu .takpe lah .maybe i takbeli kott ,sebab ibu cakap taktakut hilang ke ? huu .sebab masa kat hostel haritu duit i penah hilang .huu .maybe tak beli tak beli tak beli .huu .takpe lahh ,lagipun itu kehendak bukan keperluan kan .huu .bye ,goodnight ^^


♥ Older | Newer ❥