Amirra Najihah







+
+

sorry :')
Tuesday, May 21, 2013 | 9:51 AM | 0 comment



assalamualaikum ,21 may kan hari ni ? sebelum tu nak cakap Sannah Helwah Najib :) belajar rajin rajin okayy .tahun ni pmr kann ? do your best ,may Allah bless you ^^

hee .pagi pagi dah online facebook .sebab tengok phone Apekk ada call pukul 1 lebih semalam *bigsmile* .sorry dah tido awal .then saje saje lah bukak wall dia .guess what ? ahh ! heart attack .he's taken ? but no relationship .tapi that girl dah tulis macam macam kat wall dia .wuu .nak nanges je rasa .haha :') takpe lahh .semoga awak bahagia ehh .hee ^^

sorry ganggu hidup awak semula .i actually like i don't care ,but deep inside it hurts .now it's back to the way we started ,strangers :') awak ,nanti awak dengar lagu judika ehh ,rindu setengah mati .untuk awakk .hee .bye :')


♥ Older | Newer ❥