Amirra Najihah







+
+

terharu sayang ^^
Wednesday, May 22, 2013 | 8:39 PM | 2 comment




 CLiCK TO ENLARGE !

assalamualaikum .okayy .again ,click to enlarge ! taksangka ada juga orang yang rindu i .terharu gila ^^ seriously ,gua pun rindu gila dekat lu bie :'( huwaa .malangnya lu dah pindah kedah .kalau lu still dekat Kepong kan best .okayy ,sorry lah kalau censored ,mana boleh tahu .haha .antara i dengan dia je :P

hee .mintak mintak lah awek lu takbaca .gua bukan perampas .tapi dia penah cakap dari dulu lagi scandal scandal ,couple couple lah .huu .happy sangat dapat scandal dengan bie .haha .rinduu !! cepat lah datang kl .btw ,sorry gua letak conversation ni dalam blog .blog gua kan .hee .bye ,miss you lesung pipit .muahh :*


♥ Older | Newer ❥