Amirra Najihah







+
+

everything ^^
Wednesday, May 15, 2013 | 10:22 PM | 0 comment


assalamualaikum .lama dah takupdate blog . *fuhhhh* habuk tahu .haha .okayy ,tengok gambar tu ,she's my twin .hue .diberi nama Syarifah Robiatul Adawiyyah bt Syed Zainal Abidin .myra rindu adik .wuwuu .okayy ,i called her Adik .and i got Achik .just Achik dah berhenti study .and balik jb .huu .rindu Achikk ,nanti Myra letak photo Achik dalam ni ehh .esbab dalam phone ,usb tah kemana .haha -.-

okayy ,yesterday i got text from Achik 'mulai saat ni ,Myra bukan Myra lagi .tapi ,Myra sebagai Along .Fara just call Fara okayy' actually ,sebelum ni Along mereka Fara je .tapi Fara dah taklepak dengan diorang dah .langsung tak -.- iskk .and i selalu dengan diorang ,seriously ,best gila .sekepala kan .sejak dah rapat dengan diorang ,i dah taklepak dengan lelaki sebab dulu selalu ,hari hari ,with Daniel and Aiman only k only -.-

bila dah rapat ,seriously ,we're like siblings .and now ,24 jam with adik je ,achik ,along rindu achik .kahkahkah ! rasa janggal je bila di panggil Along ,sebab takpernah kan -.- burrr .takpe lah ,rasa dihargai juga .sebab Along ni juga lah bawak korang jalan jalan kat icity ,memangdangkan ALong ni dah ada lesen kereta .haha :P rindu sangatt ,gelak gelak dalam kereta ramai ramai .main hujan .and nanges time Achik nak pindah .and she told me 'kan best kalau Achik kenal Myra dah lama' me miss you so much .Achik rajin rajin datang kl lagi eh :'( rindu time kita check in tu .tido tiga orang atas katil ;'(

nanti kalau ada masa ,Myra pulak naik jb okay .janji ^^ sebab Achik terlalu baik ,sama dengan adik .Myra sayang korang sangat .memang Myra lemah .selalu nanges depan korang ,senang mengalirkan air mata .suka dengar cerita Myra .tapi haritu Myra dah janji ,Myra nak kuat ,Myra taknak nanges dah .Adik kata ,air mata ni mahal :')

and sebab adik dah nak balik Sarawak 18may ni ,sebab kakak dia nikah .dia kata dia rindu sangat dekat buah hati dia .adik ajak Myra pergi Shah Alam .okayy ,kita pergi ehh ,Myra janji bawak adik .and confirm ,jumaat ni pergi .sebab rasa diri ni Along lah kena jaga adik adik kan .even korang lahir lagi awal dari Myra ,dua dua orang bulan 7 ,Myra bulan 10 yang jadi along .haha .macam kelakar pun ada .haha :p Adik ,semoga bahagia dengan Haitam ,Achik pula ,semoga bahagia dengan Ami .kayy ?

untuk Myra pula ,taknak komen apa apa dah .taktahu lahh ,menyesal tinggalkan Apekk dulu still tak habis lagi .seriously ,penyesalan tu Myra rasa sampai sekarang .tinggalkan dia yang ikhlas ,yang betul cintakan Myra .pergi dekat orang yang Myra suka je .3 tahundah berlalu .takpe lah .kadang kadang dah rasa putus asa untuk Amirul Hilmi tu .awakk ,maafkan Myra ehh .mungkin banyak janji janji kita dulu .tapi taktahu kenapa sedih sangat bila jadi macam ni .tapi kalau sMyra kat tempat awak pun ,Myra akan buat benda yang sama .siapa tak sakit hati kan .

tapi ,satu je nak awak tahu ,bukan kita baru kenal .awak pun tahu Myra macam mana .bukan senang Myra nak sayangkan dan cintakan orang .suka atau minat tu lain lah .kalaulah Myra tak bodoh dulu ,mesti kita bahagia sampai sekarang kan ? apa apa pun ,Myra doakan awak happy eh .haritu Myra dah terusterang dah dekat awak .terpulang lah dekat awak .lagipun awak macam tak endah je kan ? takpe lah ,Myra faham awak .satu je ,Apekk aka Amirul Hilmi ,terima kasih sebab cinta dan sayang Myra dulu .maaf juga sebab Myra terlalu ego dulu ,maaf juga sebab curi hati awak ,atlast awak merana dengan sikap Myra .

kadang kadang rasa takut nak bercinta ,takut nak kenal dengan orang lain .sebab nak tebus salah Myra dekat awak .tapi Myra faham awak .takpe lah ,lagipun bukan senang nak ukir perasaan untuk orang lain ,memang senang orang kata cinta dan sayang tu boleh semai ,tapi bukan Myra .kalau Myra cakap taksuka ,taksuka lah eh .awak ,awak nak tahu tak ,Myra rindu sangat dekat awak .and happy gila bila otp haritu .lama kita gelak gelak .awak kiss dalam phone ,awak ,Myra rindu tu semua :')

ya Allah ,semoga dia


♥ Older | Newer ❥