Amirra Najihah







+
+

alhamdulillah ,syukur :)
Tuesday, June 25, 2013 | 11:46 AM | 1 comment



assalamualaikum .okayy .sorry lambat update lagi .hee .nak kongsi satu benda je ni .i am so happy .guess what ! hee .dalam takut takut nak amek result tu ,amek jugak lah semalam .hurr .seram .bangun pagi siap siap semua .sebab class pukul 11 .pergi exam department ,baca bismillah dulu .and amek result .pheww .takpe lah .walaupun takdapat dean list ,tapi alhamdulillah lah , 3.11 tu bukan senang nak dapat .kalau usaha lagi ,mesti boleh kan ? hee :D

lagipun i got mara ,so kena struggle lah .kalau pointer turun ,dia tahan duit dah lah monthly i got rm 630 .daripada ptptn tu ? macam ptptipu je .ahha :p okay laa .itu je nak kongsi kan .and doakan myra untuk this sem pula okay .bye ,much love .muahh :*


♥ Older | Newer ❥